![خورشت بادمجان,طرز تهیه خورشت بادمجان,دستور تهیه خورشت بادمجان](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/12/onlineimageresize_com_2683.jpg)
آموزش آشپزی و طرز تهیه خورشت بادمجان مجلسی در منزل
- گوشت بدون استخوان :•: 700 گرم
- بادمجان :•: ده عدد
- پیاز سرخ شده :•: سه قاشق س
- گوجه فرنگی :•: 4 عدد
- غوره بدون دانه :•: 1/2 فنجان
- آبغوره :•: 1/2 فنجان
- رب گوجه فرنگی :•: نصف فنجان
- نمک و فلفل :•: به مقدار کافی
![قورمه سبزی,خورشت قورمه سبزی,طرز تهیه خورشت قورمه سبزی](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/b.44.gif)
![خورشت بادمجان با گوشت,خورشت بادمجان خوشمزه,خورشت بادمجان مجلسی](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/12/onlineimageresize_com_EggplantStew.jpg)
آشپزی و طرز تهیه خورشت بادمجان خوشمزه در منزل
- ابتدا گوشت را قطعه قطعه خرد کنید و بشویید و درون روغن تفت دهید.
- اکنون پیاز سرخ شده را با سه لیوان آب و مقداری فلفل روی حرارت قرار دهید تا بپزد.
- حالا بادمجان ها پوست کنده، سپس وسط آن یک شکاف کوچک ایجاد کنید و چند دقیقه درون آب قرار دهید تا تلخی و تندی آن گرفته شود بعد با آب سر بشویید و درون آبکش قرار تا آب بادمجان گرفته شود.
- گوجه فرنگی ها را بشویید و به صورت حلقه ای خرد کنید و درون روغن سرخ کنید.
- سپس بادمجان ها را در روغن سرخ کنید تا مغزشان پخته شود.
- غوره را همراه رب گوجه فرنگی تفت دهید و به خورشت اضافه کنید.
- هنگامی که گوشت پخته شد، به مدت 10 دقیقه بادمجان ها را کنار گوشت بچینید، آبغوره و نمک را به خورشت بادمجان اضافه کنید
- بادنجان ها را با حرارت متوسط سرخ مي كنيم، تا مغزپخت شوند. بعد از سرخ شدن بادمجان، غوره و رب گوجه فرنگي را تفت مي دهيم و به خورشت اضافه مي كنيم. بعد از این که خورش جا افتاد درون ظرف مورد نظرتان بکشید، سپس خورشت بادمجان را با گوجه فرنگی های سرخ شده تزیین کنید.
- خورشت بادمجان را مانند خورشت قیمه و خورشت قرمه سبزی با برنج سرو کنید.
- امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
![فسنجان,خورشت فسنجان,طرز تهیه خورشت فسنجان](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/b.44.gif)
:: برچسبها:
طرز تهیه خورشت بادمجان ,
:: بازدید از این مطلب : 138
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0